budak sesat tah kat ner tah

By: masyoo mushu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jun-2006 03:35 Email | Share | | Bookmark
Miri

 
 
 
View all 4 photos...
Miri kupegi.Lama dulu.Dah lupa pun camner.
Naik flight MU. Miri ok lah. Ada tpt2 lepak. Boleh la...







Sunday, 21-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Sun Motorhunt 2006

pagi yang gelap..
manusia berlari2 ke arah lori nesvita...
lihatlah donia.. (cari aku n ayu)
View all 6 photos...
Sbg pemburu rimba yang ketagihan, benda ni taleh aa nak diignore saje. So kami register lepas cari ahli kumpulan. Aku, Ayu n Alan. Macam mana Alan boleh sesat masuk group kami? Kami pun tatau. Goodies banyak. Milo la, mug la, loreal la, banyak la. (Tapi metrojaya sponsor paper bag saje). So pada pagi yang hening, kami ditenggelami lautan hitam merah (seb baik baju lawa). Ramainya umat manusia, taleh nak citer. Bfast tajaan nescafe. Gila kaw. So kali ni takde kes ngantuk. 280 bijik kete masuk race ni. Soalan, mmg killer. Bukan setakat nama kedai kitorang kene baca, ni sampai brand2 yang sesat kat situ pun dia kira gok. So it was a horrifying experience. Seb baik teammate semua cool dan lepak dan tiada perasaan nak hangin2 satu badan. Lunch ditaja oleh Dominoes. Dinner ada la 2 artis. Anding AF ngan Eliza AF. Sorry aa korang. You entertained the wrong group, so just ignore the boos, k? (Alan siap jerit suruh Anding bukak topi-takut fraud... hampeh)


Gambar ni amik dari the Sun (sbb ada mukak kami.. hehe)


Saturday, 6-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pandu Misteri aka Masjidthon

awal dan akhir
tetengah
Another treasure hunt. Jumpa ramai gak muka2 sama. Once dah jadi hunter, sampai bila-bila suka berburu.. macam sedut shisha, sekali cuba, mau seploh. Anyway, start from TNB HQ ends at Kg Kuantan, K. Selangor (tpt kelip-kelipan). Antara cabaran mencari data di semejid negara/bukak tayar (obviously, kami tak larat nak bukak tayar), memasang tasbih dan menjadi lebai (nida bermurah hati menjadi lebai kami). Seb baik itu saje. Ayu sudah risau, kot2 ada aksi2 fear factor macam aktiviti lepas spt makan nasik gaul ngan kelip2 ke.. Memula tu ada gak hati nak gi tgk kelip2, tapi sbb kalah, so kami pun pulang ke KL dengan hati yang hampa.. Takpe, next time.. kami akan bangkit semula, eceh (ayat2 bebudak baru kalah)


CK pun ada... hehehe


proses pelebaian


Sunday, 2-Apr-2006 01:26 Email | Share | | Bookmark
Mari Mencari Harta Karun - TCI Charity Hunt (Bangi-Cherating)

antara pesaing2 kami
robets, bebiyu n bebiri
tukar orang
View all 19 photos...
Went hunting for treasure.Our group name 'The Seekers' ("korang tangkap hantu boleh la.. mana leh cari harta karun"-cis kata2 yang sungguh mencabar) Around 40 teams took part. From Bangi to Cherating. My groupmates-Robets, Bebi-yu N Bebi-ri (bukan species kambing- cara sebutan adalah Baby Rie.. ngehehhee). Semua ahli kumpulan ok. Tiada pergaduhan maupun percakaran. Pesaing2 semuanya sudah otai tresure hunt, jadi kami mmg tak harap aa dapat apa2 (ada aa sket harapan). Sekali dapat 4th. Dapat la 500 hengget. ok la tu. On the way back singgah kopitiam-atas desakan Bebiyu n Robets. Seb baik sedap.

(L-R-front): Robets (L-R-middle):Bebiri, Bebiyu, Me.. (cover nama samaran sendiri) (L-R-back): Bono in Black


Sunday, 19-Mar-2006 01:42 Email | Share | | Bookmark
Melepak at Acapella

 
bebudak ramai. gambar banyak. upload lembap. jadi satukan mereka...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net